2023-11-11
位于中环歌赋街新开嘅❤︎︎鱼虾蟹❤︎︎店舖装修得简约舒服,店主坚持每日亲手拣新鲜嘅海鲜同食材熬制汤品😋绝不添加味精🙅🏻♀️令人客食得健康又安心,而食用器皿亦经过精心挑选,上枱时靓靓的,十分精致,超级推荐大家来光顾,感受下店主嘅用心同诚意🫶🏻两份套餐一上枱,就好似去左食日本料理一样😍成个画面靓靓的ミ★前菜有黑椒烟肉炒娃娃菜,烟肉厚切的👍🏻绝不马虎ミ★腌青瓜,新鲜清爽ミ★梅酒浸蕃茄超水准,蕃茄仔充满住啖啖梅酒同花雕酒香味,甜甜的😋做餐前小食一流👍🏻ミ★生果有提子同橙,重要切好晒一粒粒🫢店主真系落足心机架。❤︎︎特大海虾配招牌特浓鲜虾汤面(配溏心蛋)❤︎︎$188只鲜花竹虾🦐有成只手掌✋🏻噤大🤩超弹牙鲜甜,淡汤好重海鲜味😋好鲜甜,配菜十足👍🏻有粟米,木耳丝,青葱同鱼,只溏心蛋超好味🤤酱汁教得岩岩好,蛋黄晶莹剔透,软软棉棉超有蛋香,我成个套餐食得干干净净🫡一滴汤都不留👍🏻证明真系好好食😁❤︎︎秘制酸菜鱼汤❤︎︎$95超鲜鱼汤香,鱼味浓郁🤤好香麻味,入口清新,食完一啲口干嘅感觉都冇👍🏻坚系用鲜鱼熬制而成👍🏻
ミ★腌青瓜,新鲜清爽
ミ★生果有提子同橙,重要切好晒一粒粒🫢店主真系落足心机架。
❤︎︎特大海虾配招牌特浓鲜虾汤面(配溏心蛋)❤︎︎$188
❤︎︎秘制酸菜鱼汤❤︎︎$95