2022-07-18
同朋友 Friday 系上环食个 Happy Lunch!Friday 特别多人外出食饭。。。周街餐厅都有好多人等位。。。幸好,去到 Cupping Room 仲有空枱。。。唔驶等位!😁😁😁其实本人好耐之前去过。。。但感觉价钱太贵。。。所以都好耐无去帮衬!今日叫咗个 Avocado on Toast w/ Poached Egg。。。味道都不错!但天气太热。。。热啡就真心饮不下。。。原本谂住叫杯冻啡。。。但朋友极力推荐佢嘅鲜橙汁。。。话好 fresh...咁就试吓啦!橙汁都 fresh 同甜。。。一定唔系x汁先生嘅出品。。。😂😂😂跟住叫咗个 Squid Ink Spaghetti Aglio E Olio, 味道不错,辣辣地,几野味!意粉软硬度适中,但卖相就麻麻。。。haha....开头仲意为得一只虾。。。原来有两只虾系底。。。之后仲试了这个 cheesecake 作结!非常完满的一餐!
之后仲试了这个 cheesecake 作结!
非常完满的一餐!