2019-04-25
上环📍 地铁站E出口行过去大约3分钟,竟然有一间系地库食 #越南菜 嘅餐厅🔷~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️越南火车头 $78 虽然写住一人份量,但系我绝对认为系两人份量🍜两个女仔share一碎刚刚好!同埋好足料!好重嘅牛肉味👍🏻~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️香茅猪扒汤檬 $66 亦都系好大一碗!个猪扒一啲都唔难咬开,亦都好有香茅味道⭕️~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️马拉盏通菜 $68 比较多汁,建议可以捞饭或者粉面一齐食🥢同埋唔会话炒得太老✋🏻~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*⭐️越式香茅鸡中翼 $42 香脆唔油腻💯~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*🛑大部份都系四人或者六人卡位,环境亦都好阔落,店员态度非常良好🔺仲可以叫番罐 #越南啤酒 🍺~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
⭐️越式香茅鸡中翼 $42 香脆唔油腻💯