2024-08-18
上环恒香冰室恒香老婆饼好出名 以前一直以为得饼类take away🥡第一次发现有堂食嘅冰室📍位置好方便 就系上环站exit b向左行小小铺头空间都算大 weekend下午茶时段去唔洗等位👏🏽听人介绍呢度菠萝包好好食🥰但今次太肚饿就叫咗常餐😛😛餐牌食物算多种类🤔下午茶餐几抵食常餐c: 叉烧汤通 配火腿炒蛋多士 热奶茶 ($53)上餐速度几快热奶茶同通粉都不过不失啦 不过粉嘅份量好似雇小🫢个炒蛋一开头睇落惊太油太咸不过食落都几好 保留到蛋嘅原味块多士有啲太多牛油🥵不过质地系好食的虽然上餐快 但都食得出唔系早整定蛋系热 多士仲系脆 如果少油就perfect啦😛😛讲下服务🫡真系闻名不如见面 睇comments话佢服务差即管去试吓 结果都真系唔firm佢系带位制定咩 所以一入去就同个迎面嘅员工讲几位🙂结果佢系一啲反应都冇 行走咗🫡好尴尬嘅情况下我就自己揾位坐 然后第个staff就比杯水我🥹第二个尴尬位又嚟😉就系举极手都冇人嚟同我落单 我有几秒仲怀疑系咪qr code落单如果系full house好忙我可以理解🫡但其实员工好几个 全部堆晒系一个位 一啲挂住同熟客倾计都唔写野 一啲行嚟行去都”见唔到
📍位置好方便 就系上环站exit b向左行小小
铺头空间都算大 weekend下午茶时段去唔洗等位👏🏽
听人介绍呢度菠萝包好好食🥰但今次太肚饿就叫咗常餐😛😛
餐牌食物算多种类🤔下午茶餐几抵食
常餐c: 叉烧汤通 配火腿炒蛋多士 热奶茶 ($53)
个炒蛋一开头睇落惊太油太咸不过食落都几好 保留到蛋嘅原味
块多士有啲太多牛油🥵不过质地系好食的
如果系full house好忙我可以理解🫡但其实员工好几个 全部堆晒系一个位 一啲挂住同熟客倾计都唔写野 一啲行嚟行去都”见唔到”🙂
不过都有一个中年男staff几好几有礼貌
🤡好少讲service讲咁多🫢因为通常冇乜好讲 但呢间真系特别