2021-08-08 405 浏览
返工做嘢做到攰就好想买杯嘢饮下! 公司附近咁啱就有间长期多人嘅茶饮店💛茶痴💛 之前成日听人讲佢嘅绵芝&水果茶系列都好好饮,今日终于成功试到喇! 真系好!好!饮!绵芝提子 (少冰微甜) $42本身提子都好够甜味~所以微甜已经好够喇🥰绵芝够晒厚实绵密! 食落好creamy唔会太浓太腻~又唔会好快同d果茶mix埋一齐💛 提子汁好香甜,一啖奶盖再加一啖提子汁,夏天饮真系好爽🤤粒粒红柚 (少冰微甜) $35个人极之推荐! 微甜已经好足够了~酸酸甜甜真系好好饮🥰加上嘢饮入面真系有好多红柚果肉粒粒! 饮得我好满足🤣我之后都会keep住encore呢一杯! ※ 茶痴重有得whatsapp落单咖! 预啱时间落单,lunch time就可以直接落去拎唔洗排队等喇💛

绵芝提子 (少冰微甜) $42

粒粒红柚 (少冰微甜) $35