2021-04-29
前排朋友食过呢间位于上环嘅咖啡店觉得味道唔错,今次小编终于嚟试吓💛装修环境虽然冇其他打卡咁靓,环境俾人感觉干净舒服,食物选择亦都比较多,以上环嚟讲价位亦较为经济,可以坐低同fd边食嘢慢慢倾吓计💖_今次同朋友系午市时段嚟食,菜单上菜式+$25可转套餐,套餐包沙律/薯条,另外配上饮品,饮品都有很多款选择,整体都几抵食👍🏻🥗有机牛油果粟米烟三文鱼沙律 $78 (跟餐$103)沙律嘅份量都几充足,牛油果同沙律菜够新鲜,配上意大利醋、烟三文鱼、粟米、车厘茄一齐食感觉清新开胃😆🍤百搭自选 $68(单并) $78(双并)(跟餐单并$93,双并$103)餐厅亦有提供自选配搭,由酱汁、配料去到跟饭定意粉都可以由大家自行选择🌝今次小编就拣咗牛肉咖喱汁吉列炸虾意粉,吉列炸虾外皮香脆炸粉唔算太厚,牛肉咖喱汁内有牛肉粒,小编觉得如果甜番少少会比较好😋_饮品方面小编就拣咗店员推荐嘅手摇荔枝果茶,留意番餐牌上面冇写🤣味道几清新唔会话太甜,另外佢哋手摇果茶仲有士多啤梨、奇异果、柚子等等选择🍵焙茶鲜奶讲到餐厅其中一个卖点就系佢嘅可爱拉花,所以小编都特登叫咗杯热焙茶鲜奶试吓,猫猫拉花真系好可爱唔舍得饮,焙茶味香浓,值得
_
🥗有机牛油果粟米烟三文鱼沙律 $78 (跟餐$103)
_
🍵焙茶鲜奶
讲到餐厅其中一个卖点就系佢嘅可爱拉花,所以小编都特登叫咗杯热焙茶鲜奶试吓,猫猫拉花真系好可爱唔舍得饮,焙茶味香浓,值得一试💖