上环一直系高性价比小店嘅集中地 最近熊熊姐妹就系呢度发现咗一间人气汉堡包店🤫 店仔细细 所以大约6点钟已经full house 而厨房都keep住无停过做外卖生意😵‍💫 而且小店人手有限 所以主要以qr code嗌嘢食 再去counter俾钱咁😛 但系!上菜嘅速度依然保持到 嘢食都好热辣辣 抵赞👍🏻龙虾汁大虾意粉套餐 $106(炸薯角配茄汁+西柚梳打)意粉煮得啱啱好 有咬口得黎又超挂汁🤤 龙虾汁都好浓郁 似系龙虾汤质感😆 虾既部分都俾得几多 又大只又弹牙🦐呢个价钱黎讲我地都觉得几ok了☺️ 炸薯角份量大 食得好满足🥹 外脆内软 味道不过不失啦😚 西冷黑松露水牛芝士汉堡 $107(洋葱圈 + +C柠檬梳打)呢个burger其实似三明治多啲😂 面包松软 加上好香芝士同埋黑松露味 超夹🤤 入面夹既唔系汉堡扒 而系厚厚既西冷牛肉☺️ 份量好足 牛肉味都好浓😆 但可能本身我地食牛扒嗌开5成熟 所以觉得如果可以再生少少就更好更嫩😛 配埋啲蔬菜感觉系个健康嘅包🤣 洋葱圈好香好脆 颜色都好靓 大推🥰总括而言 熊熊们觉得呢间burger份量真系超良心 价钱都比较合理👍🏻 绝对系去中上环呢啲贵价区嘅好选择🤫

龙虾汁大虾意粉套餐 $106
(炸薯角配茄汁+西柚梳打)
炸薯角份量大 食得好满足🥹 外脆内软 味道不过不失啦😚

西冷黑松露水牛芝士汉堡 $107
(洋葱圈 + +C柠檬梳打)
洋葱圈好香好脆 颜色都好靓 大推🥰