2023-08-02
心血来潮收工想食麻辣烫d fd🍜 于是捉走👦陪我一齐😂 之前见到人推介呢一间 话呢间店本身专做呢种车仔面又有好多配料选择 而且有d配料比较少见😍 同埋性价比都好高!所以打包返屋企煲剧食!😋 enjoy~!·🌟 番茄浓骨汤底 配 紫薯粉丝 🍅🍜我配料拣左日本萝卜片+牛柏叶+烧麻吉+豆腐串+冻豆腐😍 里面仲有另外附送生菜🥬 将自己钟意食既拣埋一齐!😋 汤底啱啱好,真系无味精,一D都唔咸👏 配料份量都好多,基本上成碗full晒!😋 食得好滋味!❤️·🌟 浓骨汤底 配 淮山面 🍜👦配料拣左金钱肚+牛柏叶+手包鲜虾云吞🦐+海带😍 个鲜虾云吞真系好正,里面馅料好满足,爽口弹牙既虾肉!😋 金钱肚都好推介!真心汤底唔咸,食完完全唔颈渴😍·🌟 自家制乌龙茶🍵好香好清新😋😋 解暑一流!!!·Overall:推荐大家买返屋企叹住冷气煲剧食😂😛·评分🪄 (满分5🍑)人均:$50 up味道:🍑🍑🍑🍑环境:🍑🍑🍑性价比:🍑🍑🍑🍑服务态度:🍑🍑🍑🍑🍑回头率:🍑🍑🍑🍑•📍阿爸鲜食🚇上环站A2出口步行1分钟
🌟 番茄浓骨汤底 配 紫薯粉丝 🍅🍜
🌟 浓骨汤底 配 淮山面 🍜
🌟 自家制乌龙茶🍵
好香好清新😋😋 解暑一流!!!
Overall:推荐大家买返屋企叹住冷气煲剧食😂😛
评分🪄 (满分5🍑)
人均:$50 up
味道:🍑🍑🍑🍑