2022-02-11
🍾用餐体验店员好细心,呢一点想赞一赞🥰🥰因为我同朋友食完都差唔多到餐厅嘅落场时间,食完出咗餐厅,我哋见餐厅个门面真系几靓几有特色想影张相,咁啱店员已经准备拉紧闩落场都等埋我哋🤭小小嘅事情,都睇得出店员好细心🥰🥰🖼环境餐厅喺上环嘅一条小街,黄色嘅店面非常抢眼,店入面嘅座位系几张高脚嘅枱櫈,坐得几舒适写意,又有唔少霓虹灯嘅灯饰,好有格调🥰🥰饮料:☕️ 热咖啡x2主食:Say cheese set for 2 $178入到餐厅见到有呢个2人set好似好丰富咁,又有小食拼盘又有唔同款式嘅汉堡或者沙律mix and match,所以就叫咗呢个set试试!🤍小食拼盘(薯角、鸡翼、炸鱼、炸鸡粒)特别要赞嘅系薯角,同出面食开嘅薯角有啲唔同,食落觉得好有薯仔味用料好新鲜,另外鸡翼就有少少辣,好惹味,至于炸鱼同炸鸡都系正常发挥🤍西冷黑松露水牛芝士汉堡 +$15用料好丰富,西冷牛切到好薄一片片咁夹喺个汉堡入面,肉质亦都好juicy,有蔬菜同蘑菇,食落口感又fresh又有层次👍🏻👍🏻🤍黑毛猪芳天娜沙律黑毛猪煎得好香,沙律嘅蔬菜亦都好新鲜,成个感觉好fresh,同埋个沙律配搭咗apple chutney同芳天娜芝
🖼环境
饮料:
☕️ 热咖啡x2
主食:
Say cheese set for 2 $178
🤍小食拼盘(薯角、鸡翼、炸鱼、炸鸡粒)
🤍西冷黑松露水牛芝士汉堡 +$15
🤍黑毛猪芳天娜沙律
黑毛猪煎得好香,沙律嘅蔬菜亦都好新鲜,成个感觉好fresh,同埋个沙律配搭咗apple chutney同芳天娜芝士,好好味😋😋