2020-12-21
💛黄店💛大家有无发觉宜家啲cafe风格 嚟嚟去去都差唔多呢?而呢间比其他较为特别 彷佛进入瑞典世界🇸🇪店内除咗提供多款咖啡小食 旁边仲有卖精品装饰添架ᵂᵃᶠᶠˡᵉ ᵂ.ᶜʳᵉᵃᵐ & ᶜˡᵒᵘᵈᵇᵉʳʳʸ $⁶⁵即叫即做 暖笠笠♨️窝夫比较薄身 食落有烟韧感 再配上cream同埋云梅果酱 味道都几特别🥰ᶜⁱⁿⁿᵃᵐᵒⁿ ᴮᵘⁿ $⁴⁰将原个肉桂卷再烤热 而且味道浓郁 食落香脆 再散上一啲砂糖 口感几丰富😋😋ᶜᴮᴰ ᶜᵒⁿˢᵖⁱʳᵃᶜʸ ᴴᵒᵗ ᶜʰᵒᶜ $⁶⁰原本谂住叫普通嘅Mocha 但系Staff叫我可以试下佢哋嘅Specials 呢杯系大麻味嘅热朱古力🍫可以将Choc转为Mocha 所以急不及待想试下 入口香浓顺滑 带有一丝甘甜味道 真系几特别 未试过嘅朋友可以试下㖞😆ˢᵗʳᵃʷᵇᵉʳʳʸ ᶠⁱᵉˡᵈˢ $⁷⁰唔好睇佢细细杯 原来里面有香蕉🍌牛奶🍶士多啤梨🍓枸杞莓❤️橘皮果酱🍊见到staff落咗咁多配料 饮得出成分好天然 好健康
ᶜⁱⁿⁿᵃᵐᵒⁿ ᴮᵘⁿ $⁴⁰
ᶜᴮᴰ ᶜᵒⁿˢᵖⁱʳᵃᶜʸ ᴴᵒᵗ ᶜʰᵒᶜ $⁶⁰