2021-12-28 81 浏览
Friday Cafe & Wine Bar ☕️今次就远征到上环揾好西食,最终拣咗依间!Cafe嘅室内装饰好靓,一边系酒柜,另一边就放咗好多Marvel嘅模型😍Baileys Latte:最啱冬天饮,同埋Baileys嘅味啱啱好唔会抢晒focus,仲可以饮到Latte本身嘅味道🥰明太子鸡翼:温度都掌握得好好,入面塞满晒明太子,热辣辣涨卜卜😆食落更满足!烟三文鱼班尼迪:水波蛋煮得好好😍轻轻一笃啲蛋汁就出晒嚟,啲汁够晒足够之后每啖都食到😙三文鱼系有轻微火炙过,配埋啲荷兰酱可以中和返啲咸味,夹得啱啱好😋另外可以拣牛油果酱,下次都想选择黎试下!😍咖啡卡邦尼火腿扁意粉:全部意粉都可以选择圆意粉、扁意粉、或者螺丝粉🙌见到呢个咖啡味觉得几特别,佢系喺上面加咗啲咖啡粉, 所以食落会有少少咖啡香,喺后劲更会有啲甘味☺️同埋通常啲卡邦尼意粉都可能会有啲漏,加埋咖啡粉就会觉得啱啱好😚。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。Baileys Latte:$78明太子鸡翼:$108烟三文鱼班尼迪:$118咖啡卡邦尼火腿扁意粉:$138餐厅:Friday Cafe & Wine BarOverall (Out
Friday Cafe & Wine Bar ☕️

Baileys Latte:

明太子鸡翼:

烟三文鱼班尼迪:

咖啡卡邦尼火腿扁意粉:
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
Baileys Latte:$78
明太子鸡翼:$108