2019-05-01
近期返工忙完一大轮想对自己好D,就去左位于上环站附近既楼上食肆La Postre食返餐好既,佢门面很有特色,似欧式车站为蓝本,好古典,好Relax。见佢样样都几好咁,一于样样都叫一啲啦。蜜瓜烟黑毛猪首先店员送上了前菜,蜜瓜清爽新鲜,很鲜甜冻冻地,很不错的,加埋烟黑毛猪,配合得很好,令人哋感觉好清新好舒服。龙虾西班牙饭好开心可以喺这里食到原只原料又好味嘅波士顿龙虾。佢地一样制作得好认真,龙虾非常大只爽口弹牙,仲有非常多龙虾膏,淡淡肉,非常不错。特色推介之选!西班牙饭方面,不太油又不太咸,仲热辣辣,非常之大碟,正!原个绿茶麻糬窝夫比较少食到同比较特色嘅甜品,内里系绿茶酱,一样大大个好足料之余,甜甜地不错的。另一推介之选!青柠蜜桃沙冰 鲜杂果莫希托两杯饮品都系用鲜果制做出来,真系可以逐件食,逐啖饮。新鲜清爽的解渴足料推介。
蜜瓜烟黑毛猪
蜜瓜烟黑毛猪