2023-07-24
✨猪榴弹份量都几大,而且有两块猪柳好满足!猪柳10分juicy !佢落咗有少少辣嘅沙律酱!感觉可以更加消除油腻感,同埋啲蕃茄同蔬菜一齐食好夹✨招牌威士忌bbq猪扒饭猪扒都几好,而且好松软!味道就系食得出经过腌制嘅,而且非常香甜!啲饭嘅质感偏硬身!食落都几有口感!✨薯条薯条即叫即炸,而且够晒热!✨特务浓汤❤️蔬菜汤超级多𩠌菜,味道有一点辣味!❤️南瓜汤超级好饮,而且好厚身✨金手指(猪扒薯条)猪扒切到好似薯条一样嘅大细!猪扒好松脆!即使系炸紧猪扒,一啲都唔油腻 ✨自家制薯蓉并肉丸肉丸非常有惊喜,因为佢加咗少少鲮鱼肉,所以口感超级弹牙之余又多汁!薯蓉都几滑!呢个铺位都几大,坐得几舒服!而且员工服务态度都好好,见到好多外籍人士都过嚟食香港嘅猪扒饭!呢间餐厅好有fushion 嘅精髓,而且价钱都几相宜!
✨招牌威士忌bbq猪扒饭
✨薯条
薯条即叫即炸,而且够晒热!
✨特务浓汤
❤️蔬菜汤
超级多𩠌菜,味道有一点辣味!
❤️南瓜汤
超级好饮,而且好厚身
✨金手指(猪扒薯条)
✨自家制薯蓉并肉丸
呢个铺位都几大,坐得几舒服! 而且员工服务态度都好好,见到好多外籍人士都过嚟食香港嘅猪扒饭! 呢间餐厅好有fushion 嘅精髓,而且价钱都几相宜!