2020-06-09 92 浏览
估唔到中上环都会又抵食车仔面车仔面位置都几方便 上环出口行1分钟就会到达 入到去环境都几干净企理 几光猛 餐牌亦都几方便 同典型车仔面一样用纸同笔去选择自己想食嘅嘢呢间车仔面最特别嘅地方系有川菜嘅嘢食 仲可以食水煮鱼配面条 我哋叫咗一个川味鸭血水煮鱼 车仔面方面叫咗一个猪软骨 猪大肠 鸡翼 再加卤水汁嘅米线 另一个就系猪大肠鱼皮饺加埋紫菜嘅米粉 再加埋油菜 两个人食就啱啱好。🤓我觉得鸭血同埋水煮鱼都值得一试 👍🏽鸭血都只系$35 份量都唔少 而且食材新鲜 即刻想叫多碟嚟食 不过加大份量都只系$45 可以考虑吓 另外水煮鱼嘅汤底都好有风味 愉快应该系鱼柳 最紧要冇骨 食落去都几方便进入主题就会系车仔面 🍜自己特别钟意佢哋嘅咖喱汁 香浓嘅调味同米线好夹 以佢哋嘅鱼皮饺系四州出品 都几有保证 猪大肠亦都洗得好彻底 可以好放心咁食 而且紫菜分量真系好大方 成片嘅紫菜吸收左汤汁 好推荐大家点泥食!另一碗车仔面我哋点左猪软骨 加埋卤水汁米线 如果唔够卤水汁佢哋仲可以另上比你 服务真系唔错 猪软骨煮到好软熟 啲软骨入口即溶 唔会硬骨骨 另外想推荐埋佢哋嘅千杯不醉鸡翼 带有酒香之余 鸡翼好饱满多汁

另外想推荐埋佢哋嘅千杯不醉鸡翼 带有酒香之余 鸡翼好饱满多汁 喺上环咁平嘅价钱就食到咁优质嘅嘢食 都真系几抵!

最后我真系觉得依一间店嘅服务态度好好 有礼貌之余又好健谈 下次都会过嚟帮衬!