2023-07-02 408 浏览
系上环返工就系可以反转成个上环黎揾餐厅 今次呢间餐厅真系隐世到如果唔系朋友揾路我应该唔会揾到呢间餐厅 但估唔到佢嘅位于咁偏僻 lunchtime时间都full booking佢地个lunchset好抵食 因为$168 per ppl仲可以每人拣2个main之余仲有饭/ 檬粉选择 我地差唔多试晒佢个lunch menus(≧∀≦)总结系全部都好好食 而且份量完全足够 食到2个人都要捧住个肚出去 最惊喜系佢个Classic Crispy Spring Rolls 同传统越南春卷大不同 佢系一张大米纸包住蛋 虾 生菜同菇菇 切开嘅时候所有料都爆晒出黎第二个系Roasted Cauliflower 用猪肉松炒cauliflower 成碟𩠌劲香好惹味 本身麻麻地cauliflower嘅我都食左好多🦦Classic Crispy Spring Rolls🦦Roasted Cauliflower🦦Crispy Pork Dumplings🦦Fried Chicken📍 Nhau (中环)中环弓弦巷12号地下

🦦Classic Crispy Spring Rolls
🦦Roasted Cauliflower
🦦Crispy Pork Dumplings
🦦Fried Chicken

📍 Nhau (中环)
中环弓弦巷12号地下