餐厅: 浦和日本料理
资讯:

2022-11-06 3098 浏览
依家都好少食放题 咁岩见上环呢间系正地铁站隔离 咁方便所以试下晚市放题有4款 ($3xx/ $4xx/ $5xx/ $7xx)当然价钱愈贵 食晚款式都会多d我地拣左$5xx个款 款式多d一落单 有款海鲜刺身拼盘送既有生蚝 鲍鱼 呢个我menu无包既生蚝🦪好大只 好鲜甜 鲍鱼好弹牙 牡丹虾好新鲜又大粒😜🤪仲有唔同既手卷 比较特别就芒果🥭鹅肝手卷鸡泡鱼干 烧得好较干身🤪🤪正仲有Shabu Shabu🥘有龙虾🦞汤 牛肉 好丰富🤪饮品有清酒🍶(热/冻)雪条有韩国牌子雪条😂 椰子味好味🤪🤪特别赞扬 餐厅订坐有讲系生日庆祝 会有雪糕球送😜😜雪糕似东瀛风味 有红豆🫘绿茶🍵豆腐 芝麻味 好部都好好食😜

当然价钱愈贵 食晚款式都会多d

芒果🥭鹅肝手卷

鸡泡鱼干 烧得好较干身🤪🤪正

仲有Shabu Shabu🥘
有龙虾🦞汤 牛肉 好丰富🤪

饮品有清酒🍶(热/冻)

雪条有韩国牌子雪条😂 椰子味好味🤪🤪