上环横街窄巷,食肆林立,今次同fd收工嚟到呢一间KIN x Good Burger医肚。Good Burger Set呢间餐厅嘅burger set一次过满足你嘅愿望,一个set有齐burger脆炸幼薯条同埋饮品。Double Smash Cheese N Bacon |芝士烟肉双层脆边牛肉汉堡|呢款汉堡采用嘅系OBE 100%草饲澳洲有机牛肉,草饲有机牛肉食落都健康啲,牛肉带有脆边亦都系另一特色,加上半溶嘅芝士同埋烟肉一齐食,真系滋味十足.另外套餐跟嘅脆炸幼薯条亦都份量十足,薯条食起上嚟薯味香浓,十分足料。KIN Sparkling Ceylon Lemon Tea|有气锡兰柠檬茶|另外套餐亦都加钱升级左试呢一款独家限定有气锡兰柠檬茶,jami我超推介呢款饮品,音乐好好特别,锡兰柠檬茶香浓,带有气感觉而且少甜口味更加健康。除咗上面一个burger set之外,仲另外order左几款特色汉堡&小食同班friend一齐share。Good Fish Burger|环保鱼柳汉堡|呢一款环保鱼柳汉堡,又系必食之选,呢一款汉堡同上面嘅牛肉汉堡用嘅都系同一款面包,秘制法式牛油软包极松香,煎过嘅面

Good Burger Set

芝士烟肉双层脆边牛肉汉堡

有气锡兰柠檬茶

Good Fish Burger|环保鱼柳汉堡|
Good  fish  burger
呢一款环保鱼柳汉堡,又系必食之选,呢一款汉堡同上面嘅牛肉汉堡用嘅都系同一款面包,秘制法式牛油软包极松香,煎过嘅面包大少少脆口,面包同时亦都松化软糯,特别一提嘅系呢间舖头嘅鱼柳汉堡,鱼柳外皮脆口,内里鱼肉都好Juicy,优质汉堡配上有机可持续发展食材,必食之选。

EggSalad Sando|蛋沙律三文治|
EggSalad Sando
满满嘅蛋香,而且内馅一啲都唔手软,浓香嘅蛋味加上千岛酱汁特制嘅蛋沙律 真系好健康又美味。流心蛋沙律三文治造型超可爱呀!

Roasted Honey Chicken Wings|蜜糖烤鸡翼|
Roasted Honey Chicken Wings
满满嘅蜜糖滋味铺满喺鸡翼外皮上,烤得香脆而蜜糖鸡翼识落都十分juicy,外脆内嫩,加分加分。

Good Nuggets|脆炸鸡块|
Good  Nuggets
炸鸡块有惊喜!松脆嘅外皮包住Juice嘅鸡肉,
而且鸡块入面仲有流心芝士,真系唔系一般鸡块咁简单。

Coleslaw|椰菜沙律|
喺Burger之间,搭上一口健康椰菜沙律,感觉小清新亦都好开胃。

Good Milkshake|Cookies & Cream|曲奇忌廉奶昔|
Cookies & Cream  milkshake
浓厚嘅曲奇味加上幼滑忌廉奶昔,真系好夹呀,饮起上嚟仲有曲奇碎喺底层,甜度适中,口感层次好丰富。
芝士烟肉双层脆边牛肉汉堡
有气锡兰柠檬茶