2021-03-16 55 浏览
平时如果有空闲嘅时间,都会同朋友揾间Cafe坐下倾吓计。就算去唔到旅行,都想有时候揾啲休息嘅空间抖下😭跟住去咗上环嘅地舖Cafe, “on time”🤣睇嚟呢间餐厅嘅老板好唔钟意人哋迟到🤣房间舖头感觉好干净,好舒服,正整地放返食个下午茶轻松吓都几写意。今日就拣左鹅肝黑鱼子炒蛋多士配黑醋沙律菜。哈哈话晒都系放松吓,都要对自己好啲嘅!食个下午茶都有鹅肝同埋黑鱼子,边有得输🤣鹅肝嘅油香味好够,好好食,加埋黑鱼子感觉自己好似做咗贵妇咁(幻想下😂)叫咗一杯冻朱古力,有个杯原子嘅猫猫好得意🤣呢度嘅朱古力唔系一般出面饮开嘅朱古力味,系可可粉嘅朱古力味道,都好香好甜同埋好重嘅奶味,我系几钟意的👍🏻

食个下午茶都有鹅肝同埋黑鱼子,边有得输🤣