2013-10-15 145 浏览
之前试过一次去呢间三洋食下午茶, 哇, 细碟到呢, OK , 我当下午茶系咁细碟, 不过真系细碟到四啖KO碟干炒牛河!!今日第二次,  LUNCH就未试过, 经过见到葵涌广场新开左间三洋, 我们一行四人就入去试下.坐低睇午餐岩食㖞, 再见到有餐牌香辣肉燥系列, 更岩我食, 挥手叫侍应, 点菜两位朋友叫左好特餐,  另一位朋友不食, 斋饮冻奶茶  而我就叫 C 餐(香辣肉燥香芧猪扒蛋饭), 冻杏霜.因为香辣肉燥一样有ABCDEF...做简称, 我就怕侍应哥哥误会系午餐既C餐, 咁我就拎住个餐牌指住比佢睇, 而佢绝对系望到我指比佢睇 啰 !!C餐来了, E ?!?! 午餐C ?? 即刻话比侍应知, 唔系呢个C餐㖞, 咁佢就拎番个对的比我, 落单个侍应竟应话我叫个C餐, 佢以为系午餐的C餐, 话我无讲清楚, 我%$$##%$........ 即刻挞著, 火都黎埋, 系咁话我咪指左比你睇啰, 佢一样重覆同一句说话, 算了算了, 我们认输!见到块香芧猪扒, 说好的香芧猪扒呢? 似滚水浸熟猪扒啰, 淡而无味 良心食市, 无添加!绝对不会有第三次!! p.s同佐敦那间相比, 差太远!

炒牛河!!

而佢绝对系望到我指比佢睇 啰 !!

比你睇啰, 佢一样重覆同一句说话, 算了算了, 我们认输!

绝对不会有第三次!!

p.s同佐敦那间相比, 差太远!
2013-10-12