2024-02-14
同fd夜晚去食呢间野成个钟啲野先上齐,餐厅都好迫,啲枱摆得好密煎酿三宝,第一次上果时系冻嘅,第二份热啲味道都好啲,但求其去间档口买仲好食过佢猪扒冇猪扒味,生菜鱼肉摄牙罅都唔够,大家唔信可以去叫黎食下而且啲紫洋葱一食落去就知冇浸过冰水 碗100蚊嘅意大利面不如畀个紫洋葱我生食算 得烧卖同芒芒椰奶正常啲,其他仲难食过hkbu美心饭堂水都冇比杯,餐具又冇,条侍应见到上左菜冇餐具,净系把口话冇餐具,就去做其他野,扮见唔到,要叫佢先攞过黎,咁都算。间野上菜劲慢,9点30落单,啲野10点30先齐晒,系10点左右就过黎叫人埋单先,话sorry,我都知啲野未上齐但要我地埋单先🌚。猪扒面最后系10点30先送上枱,但系10点45分个侍应就系到催话要关门,依家系你啲野咁迟先上黎wo,我未催你都算啦,你仲催我?😑隔离左右啲人都等左好耐,而且都食净好多野本身我fd谂住叫左甜品,见隔离枱个女仔一直望住件tiramisu冇咁郁就问佢,佢话好难食就冇叫呢间野真系不了,300几蚊食埋啲咁嘅野,难食都算,服务态度又差,啲侍应好似游魂咁,上错菜又性,一味系到sorry就算,明知有咩问题,又唔改,要啲客包容理解番佢地转头,
成个钟啲野先上齐,餐厅都好迫,啲枱摆得好密
猪扒冇猪扒味,生菜鱼肉摄牙罅都唔够,大家唔信可以去叫黎食下
而且啲紫洋葱一食落去就知冇浸过冰水
碗100蚊嘅意大利面不如畀个紫洋葱我生食算
得烧卖同芒芒椰奶正常啲,其他仲难食过hkbu美心饭堂
隔离左右啲人都等左好耐,而且都食净好多野
呢间野真系不了,300几蚊食埋啲咁嘅野,难食都算,服务态度又差,啲侍应好似游魂咁,上错菜又性,一味系到sorry就算,明知有咩问题,又唔改,要啲客包容理解番佢地转头,真系贴钱买难受!