餐厅: 尚蓮越泰餐廳
资讯:

2020-02-09 237 浏览
寻晚去食 足足30分钟先上到 两个菜。等左一个钟都上唔到 一位概冬阴功汤 。厨房d单乱咁来 迟来点菜概客 上菜仲快过我 食完走埋 原来只要几台客叫同一个𩠌矩就会上得快 所以个厨房好似等几台客叫先会整果样𩠌咁 叫个白饭都要15分钟先上到。 去到千奇唔好叫 冬阴公汤 同 猪颈肉.. 佢只猪唔知要劈几耐 最后坐左个几钟等佢上埋最尾果两碟𩠌都无上到个汤 同 个猪 买单走人叫佢取消个𩠌话等左咁耐都无上到 又无合理概解释以后唔会再食 btw 其实佢d粉就上得快 只要唔系叫𩠌食饭
最后坐左个几钟等佢上埋最尾果两碟𩠌都无上到个汤 同 个猪
买单走人叫佢取消个𩠌话等左咁耐都无上到 又无合理概解释