2020-11-25
近期疫情都唔敢出街食饭,系网站见到依间海鲜盒比佢吸引咗仲要免运费!首先,外送哥哥非常准时,我写7:00-8:00送到,佢岩岩7:45就到,加分加分!每入边有齐冰袋,餐具,湿纸巾等等,仲有埋牙线叉完全知道客人需要啲咩我嗌左一个美式英雄盒(热),一个英雄海鲜盒(冷),全部食物都系可以即食而且非常新鲜美式英雄盒依款主打有龙虾,长脚蟹,鲜虾,青口,蚬,仲有配菜,不过就要自己加汤。个人中意依款热食多啲,海鲜够晒鲜味。另外送埋一set炉具非常贴心,有埋火种仲可以烧3个钟,唔洗惊唔够烧唔切。英雄海鲜盒依款有晒美式英雄盒既海鲜,另外仲有螺,帆立贝,墨鱼仔,海虎大虾等等,多达十款!依款就抵食的,但本身冇咩味,要配佢既酱汁先正。(唔好嘅系啲蚬有沙)每set都可以加购白葡萄酒,但今次就冇试到总括然而,依2set海鲜盒又方便又好食,价钱合理,自己咩都唔洗搞
美式英雄盒
英雄海鲜盒
每set都可以加购白葡萄酒,但今次就冇试到