2018-01-03
见到都食评都唔错 谂住黎试下啦哇 差到呢⋯ 之前食𠮶啲真系太幸运 竟然可以食个好评出黎20:00 黎到完全冇人理你 明明有火锅又冇人俾个锅 问佢佢就话今日好多人 会耐啲 下 6-7成满咋㖞 有几多人呀 唔紧要我等 讲好左要咩汤底要咩海鲜啦 写左纸要咩放题食物得𠮶3个钟可以食 20:20 上左碟鱼生 20:50 我连个锅都冇21:00 一催再催 个锅黎左喇 但系得个汤底 我问: 我冇海鲜㖞 几时会上呀 店员: 下 乜你未有架21:05 店员行埋黎 俾个煲盖我我心谂 我要个煲盖做乜呀 我冇野食呀 21:10 我再催野食呢个时候佢先拎张纸出黎问我要乜 然后秒速上海鲜咁咪即系一开始应我𠮶啲全部都系hea我啰?同埋你有冇留意到 除左碟鱼生同埋催左十万次嘅海鲜 我乜都冇讲过?其实我冇打漏架因为我真系冇食过 佢系唔话你知咁乜都唔上俾你 当你冇落纸一样⋯ 冇真系唔紧要你话我知都好挂 成间野啲staff都系细路 21:30 哇 我见到一大盘海鲜呀 ⋯⋯⋯⋯俾边个架呢? 搭哂膊头咁 原来系fd底⋯原来系留起哂啲野俾自己收工打边炉⋯ 顶唔顺 我埋单喇 收银个呀仔同我讲 唔好意思呀 其实我都食过放题 咁样嘅质
哇 差到呢⋯ 之前食𠮶啲真系太幸运 竟然可以食个好评出黎
我问: 我冇海鲜㖞 几时会上呀
店员: 下 乜你未有架
21:05 店员行埋黎 俾个煲盖我
我心谂 我要个煲盖做乜呀 我冇野食呀
咁咪即系一开始应我𠮶啲全部都系hea我啰?
其实我冇打漏架
冇真系唔紧要你话我知都好挂