2016-07-25
尖沙咀厚福街野食种类真系几多, 多国菜, 日式, 美国, 越南, 甜品等…今日简左我比较爱既韩国菜. 😊呢间其实之前都食过, 商务午餐份量都几大份, 今日再次黎呢度帮衬当然试下其他未试过既菜式.肉包冷面 $78 🍜系一个韩式冷面再+一个烧牛肉,韩式冷面 – 冷面本身冇咩味, 口感都冇韩国当地食开既咁弹牙咁有口感.不过当中配有D酸酸地既白萝卜丝, 另外有个酱汁比大家加落去调教酸度, 酸酸地都几醒胃!👍🏻烧牛肉 - 韩底牛肉本身煮得比较熟不过食落唔会太干, 不过呢个牛肉未免太多油了, 个碟下面全部都系油.整体一般炒粉丝 $48以些少黑椒作调味, 菜唔会煮得太林食落好香而且带点爽口感觉, 粉丝弹牙得黎好有咬口, 整体调味合宜, 好食! 😀👍🏻午市套餐既价钱系同区都算几ok不过其实呢度主打为辚式烧肉, 帮衬过2次都系食佢地既午饭. 有机会会试下佢地既烧肉!😊
系一个韩式冷面再+一个烧牛肉,
整体一般
午市套餐既价钱系同区都算几ok