2024-01-29 214 浏览
食完午饭入西贡行吓,海旁𠮶边又真系几多嘢睇,仲可以买下海鲜咁添。行完一个圈等啲午餐消化到咁上下,就揾咖啡厅坐吓,净系饮咖啡又好似斋咗少少,所以揾一间有嘢食嘅。望到呢间啲窝夫又好似几吸引㖞,见两点几又冇咩人就入去坐。一边大约有八张枱,计埋我哋都系得三枱客。叫咗美式咖啡,莫卡咖啡,之后就叫咗全份嘅窝夫。冇话过俾我地知要等几耐。不过预佢即叫即整的话都要15至20分钟,出到嚟都吓咗一跳。份量好大,可以拣自己想要嘅果酱!我哋拣咗杂莓,佢仲有一球雪糕(芒果味,冇问过我哋亦都唔知有冇得拣)同埋少少生果(奇异果,苹果同香蕉)份窝夫好味摩卡咖啡亦都好味。舖头净系收现金或者EPS !系冇谂过原来有收加一,呢部份失望咗少少。见佢系卖果酱嘅就专登买一樽返屋企试吓。服务方面2分只是因为没有什么服务的。

摩卡咖啡亦都好味。
全份窝夫配杂莓酱

见佢系卖果酱嘅就专登买一樽返屋企试吓。

服务方面2分只是因为没有什么服务的。
2024-01-29
全份窝夫配杂莓酱