2018-12-22 455 浏览
去完观礼,我哋同一班朋友去左揾间cafe 食啲野,等晚上去饮。 不经意地经过尖沙咀呢间cafe,就入左去。一大班人最好就系叫一大堆小食 。最后叫左个黑松露薯条,potato wedges 同埋 dirty wings. 我另外叫左个Lemonade.个 Potato wedges 炸得好脆,调味都做得好好。反而个黑松露薯条只有好少黑松露味,有少少失望。个 Dirty wings 用左好多野去调味,成件事有啲复习,味又有啲太浓,我个人觉得麻麻。要特别一提嘅系个 Lemonade. 佢系 Unlimited refill ,所以都底饮。 我问过佢地原来系自家制架。甜左少少,但系都有 fresh lemonade 嘅感觉。good.