2021-12-10
食店: Ask Cafe @ 上环行完大馆同PMQ见有啲肚仔饿,误打误撞嚟咗呢一间cafe,见佢装修好有圣诞气氛,而且餐厅顶部有个花海🌺就俾佢吸引咗入去🤣见到有个放题几抵,直接丧食到唔食晚餐,4点食到6点食到饱!张梁点餐👦🏻👧🏻1)$150《周末下午茶放题》评分(10分满分):8⃣食评💬:有7种食物任叫,其实每一样都可以丧食🤣不过比较推介嘅系焗吞拿鱼法包、虾多士同埋饺子,比较冇咁热气!饺子系咖哩,比较少见而且几好食,我哋食咗十几二十粒🥟其实鸡翼同埋虾棒都好食,点埋个泰式辣酱,又系好野味,只不过系好炸,怕太热气唔敢食太多🙈+$20 可以转特饮!我哋拣咗图画打印咖啡,拣咗我哋最爱嘅lulu猪同埋最近我哋睇嘅动画”国王排名”,好睇好睇!如果唔想饮咖啡,可以转朱古力,或冇咖啡因嘅decaf咖啡~
张梁点餐👦🏻👧🏻
1)$150《周末下午茶放题》
评分(10分满分):8⃣
+$20 可以转特饮!