2016-11-21 882 浏览
秋高气爽,假日最适合去登高,今次去左青衣行山,行完岩岩3点3,无理由唔去tea 下,立即寻觅附近餐厅,见呢间拎过某杂志的奖项,就试一试佢-百分百餐厅 cafe 100%。一入到去餐厅,其实感觉不太好,眼见好多台都系无抹,好污秽的感觉,谂住都好快食完就走,快点选餐算呢间餐厅既下午茶餐都几多款式。男朋友点了 白汁吞拿鱼三文治 。一上台,Eeeeee,有惊喜!三文治会烤底,仲要落左蜜糖先烤,令到面包食落脆脆的,带一点蜜糖既甜味,大家都知面包同蜜糖系^完美配搭^所以裹面夹著普通的白汁吞拿鱼都觉得味道不错。而我就点了原只炸鸡脾配脆脆薯条。鸡脾是即叫即炸,个日我地食完三文治,大概等多15分钟就有得食。鸡脾一上场,个皮仲会发出炸炸声,劲香喷喷,闻到已知道等·也是超值得的食埋第一啖,哗巧巧食呀!!!!皮脆卜卜,肉好鬼J U I C Y ahhhhhh薯条仲要系锯齿款,太正了吧!!虽然环境唔算太干净,但食物不错,尤其是原只炸鸡脾,同场有人食紧Q版一口西多士(炼奶),感觉也不错似的,留待下次再试了
秋高气爽,假日最适合去登高
,就试一试佢-百分百餐厅 cafe 100%。

一入到去餐厅,其实感觉不太好,眼见好多台都系无抹
,好污秽的感觉,谂住都好快食完就走,快点选餐算

所以裹面夹著普通的白汁吞拿鱼都觉得味道不错。

食埋第一啖,哗
薯条仲要系锯齿款,太正了吧!!

虽然环境唔算太干净,但食物不错
,尤其是原只炸鸡脾,
原只鸡脾配脆脆薯条
原只鸡脾配脆脆薯条