2019-06-30
Outback 分店多,价钱不贵,所以经常都会去食。今日闲日下午开完会去左尖沙咀既分店食野,因时间系四点几,所以其实唔洗等位,非常正。时间咁岩,系 Happy Hour. 可惜又系唔饮得酒,所以叫左杯沙冰。平时都会嗌 barry 或青瓜,系最推介的。今次想 fresh d,就嗌左青瓜沙冰,唔会甜,好清,醒神,加上有小小薄荷叶味,好岩夏天。可惜我仲未揾到人钟意饮,如果您都钟意,不妨 like 一下我张相,等我知道有同道中人。女朋友叫左 Mojito,都好适合咁热既天气,我试左一啖,都唔会好甜,可以再试下。今日唔太饿,就叫左鸡肉夹饼,唔想食粉面或扒可考虑下,好处系有薯条跟。个酱系蜜糖芥末,其实同个饼唔算好夹,但用面点薯,薯条就唔错。另外,牛油果蟹肉脆脆 (我唔系好清楚个名),呢个每次都会叫,都 light,清清地,唔洗下下食芝士 Nacho 咁重型。甜品,冇办法,试过几样,都系 Brownie 最好食,有 cream 有雪糕,又冻又热,系重型的甜品,但值得试的。服务方面,当日系 ok 的,唔会好似晚市午市打仗冇人理您。
服务方面,当日系 ok 的,唔会好似晚市午市打仗冇人理您。