2020-12-29
2015 浏览
太好啦大埔终于开outback😊大家都多个地方开餐讲起outback应该为人熟悉嘅就系佢个黑糖面包,自己尝试整个好多次,都总是不给得上他嘅黑糖面包好食😋 但系我哋坐咗成10分钟都冇员工招呼我哋黑糖面包🥯我以为呢个时段会冇得食,后来原来佢哋漏咗😩俾我哋🥺好彩最后都有得食,依然系热辣辣的😏正啊喂!仲有呢度嘅炸洋葱,一直都系佢嘅signature😍次次见到都想试但系都冇机会试到,仲有呢一间餐厅呢冇下午茶㗎,明明我哋食过其他分店呢就有下午茶套餐,例如荃湾愉景新城𠮶间所以我哋四点几都仲系食紧中午套餐,呢一点应该要改善下! 我哋叫咗个意粉啦同埋炸洋葱。唔知点解又漏咗单,已经系第二次,先系唔记得黑糖面包,之后就系漏咗洋葱圈。有少少失落。呢度嘅炸洋葱好香甜 ,好香脆😊不过我老婆大人就觉得个炸粉有啲厚😩 食食吓都顶唔顺,越食越漏,最后我哋放弃咗三分之一。最后希望佢改善下漏单嘅情况🥺同埋希望佢会有下午茶套餐,可以帮下啲想悭钱嘅朋友仔。
,最后我哋放弃咗三分之一。