2018-12-05 444 浏览
約左fd係奧海城食tea,我揀左嚟間,主要因為想食豬肋骨(rib)嚟度鋪位頗大,加上下午茶時間,人比較少,坐得好寛敞,感覺好舒服我地先叫左個黑糖包,但唔知失手定我哋食唔慣,外面好硬,但味道尚算ok。我哋order左一人一個tea set,我揀BBQ pork rib,而朋友揀左chicken quesadillaRib份量都算多有兩小排,而且有薯條同沙律菜跟,幾抵食,而味道方便亦很好,味道不會太濃,而且好淋,基本上不用刀,只用叉也能骨肉分離而個quesadilla就更令人surprise,超好味,剛出爐的外皮非常酥脆,再配合裡面滿滿的雞肉和芝士,令人食完一件再想食多件,而且佢d芝士可拉絲下次一定會再叫

,而且佢d芝士可拉絲

下次一定會再叫

2018-12-03