2018-12-13
今日去咗元朗探个老朋友 忙完一大个朝早 肚子已经饿到不行了 系咁肚饿嘅时候 食放题就系最好不过嘅选择千贺水产好正㗎 食物款式够多 以日式美食为主 这些也是基本的 最开心嘅系有矶烧海鲜任食 每张桌子上面都有一个矶烧炉同埋一些调味料 供客人使用先去熟食区拎啲熟嘢食 呢个麻辣东风螺超级好味 够麻够辣又新鲜 旁边嘅萝卜入晒味 清甜又冇渣寿司很不错 饭团上面嘅配料新鲜又肥美 火炙三文鱼腩,烧鳗鱼,蟹柳棒,黑松露带子…… 最好嘅就系饭团唔会太大旧 份量少少的 咁就可以食多啲唔同款式嘅食物啦刺身同样非常出色 无雪味 可以食到刺身鲜甜味道 划几多畀几多 而且送餐服务快天妇罗我平时好少食因为太热气 但系呢度嘅天妇罗我竟然系食得最多嘅 脆浆够薄又够热 我相信系即叫即炸 炸蕃薯我最钟意 好甜好香海皇羹非常足料 喺咁冻嘅天气饮返碗热辣辣嘅羹 即刻成个人暖晒另一惊喜是 这里的矶烧海鲜竟然有活水产 烧大蚬只只饱满肥美肉厚多汁 好重海水味 除咗新鲜我都唔知可以点形容矶烧海鲜选择多 海虾,青口…… 全部无限任点任食,回本冇难度最后就系甜品时间 雪柜内放咗多款唔同嘅自家制甜品 呢个泡芙相当出众 空气感十足 大家不妨有
另一惊喜是 这里的矶烧海鲜竟然有活水产 烧大蚬
最后就系甜品时间 雪柜内放咗多款唔同嘅自家制甜品 呢个泡芙相当出众 空气感十足 大家不妨有兴趣可以一试
呢度仲有夹糖位置 每位入座嘅客人都有一个袋子可以夹糖离开 非常窝心又贴心嘅服务 相信大人同小朋友都会好开心 非常好嘅一次用餐体验