2011-11-15 21 浏览
早两日同我男友去旺角行街食饭 行到勀勀地 我男友话想揾间坐得舒服d ge餐厅食饭 咁谂住又唔系咩特别日子 食普通d都ok喇 行到铁板王门口 见佢都有d装修 就谂住试下喇 点知入到去 d音乐开到鬼咁大 都唔紧要仲要播埋d郑e健演唱会 烦到想死啰~ 咁再谂谂萛喇 几廿蚊小餐厅想要咩情调呀 d野食得人就ok喇 咁我地为安全起见 都叫佢最贵果d餐ge 安格丝内眼扒五成熟 跟黑椒汁 ($170左右) 谂住难食都有个限度挂 点知块扒上枱都成8成熟 连有把刀切开都有d问题 我心谂萛喇 可能我个块系咁 点知我男友果块都一样 放入口咬同食橡筋一样 成块扒都劲多筋 我谂住要佢换喇 不过我男友话呢d咁ge餐厅你叫佢换都唔知会唔会加料比你tim 快d食完走好过喇 真系食唔落的话去第二度再食其他野喇 好 ! 咁我就好努力咁将我眼前呢块唔知系橡筋 定系牛扒ge 野切开 最后连个女侍应都睇得出块扒切唔开 仲主动拎两把新刀埋黎换比我地 (我系欣赏佢的细心服务的 ) 但系问题唔系系把刀到呀 你系块扒唔掂 你换咩刀比我 都系一样ga喇 !!!我地去果日只系平日餐厅唔系爆满 唔系太忙 点解都系咁差 唔敢想像如果佢再
早两日同我男友去旺角行街食饭 行到勀勀地 我男友话想揾间坐得舒服d ge餐厅食饭 咁谂住又唔系咩特别日子 食普通d都ok喇 行到铁板王门口 见佢都有d装修 就谂住试下喇 点知入到去 d音乐开到鬼咁大 都唔紧要仲要播埋d郑e健演唱会 烦到想死啰~ 咁再谂谂萛喇 几廿蚊小餐厅想要咩情调呀 d野食得人就ok喇 咁我地为安全起见 都叫佢最贵果d餐ge 安格丝内眼扒五成熟 跟黑椒汁 ($170左右) 谂住难食都有个限度挂 点知块扒上枱都成8成熟 连有把刀切开都有d问题 我心谂萛喇 可能我个块系咁 点知我男友果块都一样 放入口咬同食橡筋一样 成块扒都劲多筋:huffy:
快d食完走好过喇 真系食唔落的话去第二度再食其他野喇 好 ! 咁我就好努力咁将我眼前呢块唔知系橡筋 定系牛扒ge 野切开 最后连个女侍应都睇得出块扒切唔开 仲主动拎两把新刀埋黎换比我地 (我系欣赏佢的细心服务的 ) 但系问题唔系系把刀到呀 你系块扒唔掂 你换咩刀比我 都系一样ga喇 !!!我地去果日只系平日餐厅唔系爆满 唔系太忙 点解都系咁差 唔敢想像如果佢再忙d 会有d咩出品啰 ....其实你收得平 唔等于你就可以出品差同埋系旺角百7蚊一个餐 都应该差到咁...我对食自问唔系一个高要求的人所以我实在系睇唔过眼 希望大家睇左之后唔好再比佢个门面误导左 佢食物的质数远比佢的门面差 ...