2011-04-12 4 浏览
之前食开豚王~ 不过无晚市~ 今晚同个fd去左呢度食!!好好彩~有位仲要唔洗等! 呢个赞!呢度系剔纸仔~要咩唔要咩~钟意点剔就点剔,我最爱葱~当然就系多葱啦~ XDD汤辣定唔辣~D面要淋身D定硬身D第二个要赞~叉烧有得拣肥定唔肥!!我要左个白秀~朋友仔要左个黑秀,我地重叫多个饺子!!白秀拉面 ~ D汤够杰身,好浓!! D汤系挂到上d面到,所以每啖都好香好浓!! 我要左瘦叉烧~配料有葱有木耳~好爽口!! 面条系幼身细面,不过劲有咬口,好~爽滑~ 好~烟韧黑秀拉面 ~ 原来系加左黑酱油~ 我地觉得同白秀差唔多~ 下次试捞面或赤秀!!最后~ 饺子登上~ 本人好喜欢食饺子!!煎饺子好好食,煎得劲脆脆又香,加埋d青葱(特别我呢d葱怪~最爱就系葱XDD)、芝士同明太子沙律酱,好正! 用台上面果只甜甜地既汁,真系好好食! 跟住都忍唔住叫左多客!!下次再去一定会再食~第三个赞就系服务态度几唔错,最钟意就系水系枱面,自助式,唔洗成日叫加水!!下次一定要试下赤王先得~hehe
之前食开豚王~ 不过无晚市~ 今晚同个fd去左呢度食!!
好好彩~有位仲要唔洗等! 呢个赞!

汤辣定唔辣~D面要淋身D定硬身D
第二个要赞~叉烧有得拣肥定唔肥!!
我要左个白秀~朋友仔要左个黑秀,我地重叫多个饺子!!

我要左瘦叉烧~配料有葱有木耳~好爽口!!
面条系幼身细面,不过劲有咬口,好~爽滑~ 好~烟韧

最后~ 饺子登上~ 本人好喜欢食饺子!!

下次一定要试下赤王先得~hehe
2011-04-08