2022-09-30
下雨既一日 想同朋友食汉堡 发现左呢个汉堡店 可能是落雨既关系 唔系太多人在用餐 只有两桌人 店面唔算大 只有四五桌 如果系平时可能要排队了👀✨呢间汉堡店可以将汉堡包免费转菠萝包系佢最大既卖点✨今次同朋友试左两款汉堡加一个小食😊经典手打牛肉汉堡✨个菠萝包皮整热左 脆脆地 好好食 牛肉都唔太孩有肉汁 配上少少既沙律菜淋上微酸既沙律酱 好开胃牙 不过如果沙律菜再俾多少少就更正啦🤤另一个汉堡就试左秘制牛油果酱蟹饼汉堡 呢个我地加左combo 转左餐 会跟一杯野饮同薯条一样叫左菠萝包皮 热热脆脆咁吃落好有口感不过个包食唔太到个牛油果味 可能涂得太少了 😞唔太食到佢既存在 个蟹饼就好正 很丰富既蟹肉丝 薯条刚刚炸好 好脆身粗幼度刚好 如果可以跟下黑椒或者茄汁就好了😶野饮叫左荔枝茶 荔枝味都几浓 不过略嫌少少甜 冰落有啲多但没有俾饮管 有点难饮到底🥲小食方面叫左炸蘑菇 炸皮好薄 加左黑椒调味 味道唔错 不过有点油 如果沥干油再上会更好
✨呢间汉堡店可以将汉堡包免费转菠萝包系佢最大既卖点✨
今次同朋友试左两款汉堡加一个小食😊