2018-03-26
讲开去松记食糖水,好多人都系谂起连锁开果间,但如果讲好食,我一定会简呢一间三姐松记。一坐底就见到<<OPENRICE>> 热评如潮 必吃 呢几个字,就知道要试试啦最后由益力多绵绵冰、蜂蜜牛乳绵绵冰、D24榴梿绵绵冰、巨峰提子绵绵冰入面,就简左巨峰提子绵绵冰巨峰提子绵绵冰 --- 巨峰提子味极浓,唔会似一D 舖头嘅绵绵冰味道过淡。椰皇蛋白炖奶 --- 新鲜出炉热辣辣,口感软滑而且唔会太甜,好味。蛋白炖奶杏仁皇 --- 开头以为系杏仁奶炖椰皇,黎到先知原来系杏仁糊加蛋白炖奶 芒果大满载 --- 芒果好甜,呢个时候仲食到D 咁甜嘅芒果好难得,钟意食芒果嘅朋友必点心太软配益力多雪糕 --- 食完个益力多雪糕有D心动想食埋个益力多绵绵冰BINGO附上餐牌
巨峰提子绵绵冰 --- 巨峰提子味极浓,唔会似一D 舖头嘅绵绵冰味道过淡。 椰皇蛋白炖奶 --- 新鲜出炉热辣辣,口感软滑而且唔会太甜,好味。
BINGO
附上餐牌