今日嚟到疯魔一事嘅FiveGuy 食汉堡包果然闻名不如见面,睇价钱已经吓一吓,平时食开M字头一个餐都系四五十蚊,呢度一个包已经超过呢个价钱但既然都嚟到,梗系冇所谓啦,一食一定食佢最贵嘅叫左双层芝士烟肉汉堡(配料就系All The Way),朱古力奶昔同花生酱奶昔,仲有一份大薯条首先要讲讲个汉堡包真系好大个,对比起M字头个size,佢应该可以整到三至四个出嚟。净系睇size已经知道佢唔简单。Five Guys嘅汉堡肉非常出色,烹调时烧到啱啱好火候,确保肉质的嫩度同多汁。每一啖咬落去,你都感受到肉汁溢出嘅口感。除左个汉堡包,薯条也是绝对不能错过的。佢炸至金黄酥脆。这些薯条外酥内软,口感绝佳。另一个唔系食开嘅人唔知,Five Guys落单个时可以无限添加免费的配料,例如葱、蕃茄、生菜、洋葱、酸黄瓜等等,打造自己最钟意嘅完美口味。朱古力奶昔相当浓郁、滑顺。口感绵密细腻,让人彷佛置身于朱古力的世界中。但对比花生酱奶昔你讲我更加之钟意花生酱味。花生酱奶昔系一个超明智嘅选择。佢将浓郁的花生酱和奶混合在一起,创造出浓郁滋味的奶昔。这款奶昔拥有浓厚的花生味道,给人一种满满的满足感。如果你对花生酱情有独钟
今日嚟到疯魔一事嘅FiveGuy 食汉堡包

但既然都嚟到,梗系冇所谓啦,一食一定食佢最贵嘅

花生酱奶昔系一个超明智嘅选择。佢将浓郁的花生酱和奶混合在一起,创造出浓郁滋味的奶昔。这款奶昔拥有浓厚的花生味道,给人一种满满的满足感。如果你对花生酱情有独钟,这款奶昔绝对值得一试。
双层烟肉芝士汉堡
2023-07-10