2010-02-06 10 浏览
见到朗田既食评差到冇人有,,,想系度为佢平反一下!!特别系服务方面,,,虽然我地一去到,,,个带位既带左我地坐底后无为我地介绍佢d食物,,,only摆左个order纸筒,,同埋我地讲呢个系几号台,,,叫我地记得写台号后就走左,,,,但佢地d waiter都好有礼貌,,,又有笑容,,,见到你只碟有骨系度就会帮你换只新碟,,,成晚都好勤力咁帮你收碟换碟,,,,呢个server有几多间店做到咁足丫!而系食物方面,,,虽然唔系话高质素,,,,但都无d人讲到咁差,,,佢d order纸都有成7,8张,,和食,寿司,手卷,刺身,,沙律,串烧,饮品,雪糕d野食唔系话好多款,,但就有佢惊喜之处,,1-烧鲭鱼(好好味,,又大份!上次系日之食,,only有朗田既1/3=.=)2-炸软壳蟹(好少放题有成份咁叫,,喜欢食软壳蟹既朋友,终于唔洗叫软壳蟹手卷先食到^^)3-鸡皇翅(份量十足!口感一流!)4-北寄贝(又系好少放题有北寄贝,,,呢间俾个gd佢!)5-串烧带子,海虾,羊架,,(贵格不饱肚,,食多2转回埋本!抵食!而且味道不错,都算新鲜,我地都 叫左2转,,^^)6.野饮,,,我就会推介柚子茶,,清清甜
见到朗田既食评差到冇人有,,,想系度为佢平反一下!!
特别系服务方面,,,

d野食唔系话好多款,,但就有佢惊喜之处,,
3-鸡皇翅(份量十足!口感一流!)
4-北寄贝(又系好少放题有北寄贝,,,呢间俾个gd佢!)
叫左2转,,^^)
6.野饮,,,我就会推介柚子茶,,清清甜甜,,食完油贰野饮返杯,,,正!
7-雪糕都有成6款,,,当中曲奇+芒果最好味!!

另外,,,值得一提既系,,,我地落烧三文鱼时,,,佢order纸系一客客咁落,,但我地睇错左以为一件件咁上,,就写左个2字...跟住当然黎左好大份=.=我地一次过食唔哂就摆系度慢慢食,,点知过左一阵,,个waiter走埋黎同我地讲话见我地份野摆左一阵,,问系咪厨房俾多左,,,我地话唔系,系我地自己写错,,,跟住佢就话摆耐左就会醒,,,唔好味,,,话同我地整返热佢,,仲话洗唔洗2件2件咁上,,以免又冻返唔好食,,,真系好细心,,,所以话佢地d server真系好好,,,

而且,,可能佢地知我地系第一次黎,,,所以送左个海鲜锅俾我地试,,呢个锅真系真材实料,,,
个好似系经理既人话,,个汤系立鱼煲既,,,我地原本以为系拉面d汤底,,点知试落去,,,真系坚料,,十分好饮,,,好清甜,,又无味精,,,男朋友仔饮左2碗,,哈哈,,,而个材料方面,,有虾,,有带子,,有北海道蟹柳,有芋丝,有冬姑,,有什菜,,,
加分俾佢!!! :

下次会再帮衬!
炸软壳蟹,,,任食唔嬲!
刺身,,俾得大方,,好像鲍片&马刀贝&八爪鱼都唔会细细块,,食落有好有口感!!
原只带子&虾!
鲭鱼
烧三文鱼
份量十足的海鲜锅
鸡皇翅
有成10几款既野......推介荔枝爽&柚子茶!
2010-02-05
炸软壳蟹,,,任食唔嬲!
原只带子&虾!
鲭鱼
烧三文鱼
份量十足的海鲜锅
鸡皇翅
有成10几款既野......推介荔枝爽&柚子茶!