2019-09-30 71 浏览
大埔超级城A区地下前排开左间茶餐厅2.0,第一印象佢环境舒适又干净企理,台与台有距离适合倾计。几中意有落地大玻璃既餐厅,空间感扩大十倍,与旧时茶餐厅果种挤迫及热闹感,真系好大分别。餐牌有好多唔同种类野食,望落价钱合理又几吸引。我同朋友拣左黑松露带子意大利饭、牛油果酱大姑汉堡、双重朱古力、黑糖珍珠鲜奶及朱古力心太软。同朋友倾左阵计,主食同饮品一齐送到!!收工真系好肚饿。黑松露带子意大利饭:黑松露味道足够,带子几鲜但今日饭粒偏硬,整体都几好食。牛油果酱大姑汉堡︰牛油果酱好好味、面包外脆内软、姑姑又好JUICE!!双重朱古力︰面层有奶油及朱古力雪糕,冻朱古力如果再浓郁少少更佳<3黑糖珍珠鲜奶︰十分贴心系用外卖杯,因为真系好大杯好难饮晒~ 黑糖味好重但唔腻。朱古力心太软︰25蚊我觉得真系平靓正,浓浓既朱古酱,唔腻可以一口接一口咁食~整体上,餐厅服务有礼又后生,食物多选择,性价比高。同朋友坐吹左个半钟计冇比人催,好舒适!
大埔超级城A区地下前排开左间茶餐厅2.0,
第一印象佢环境舒适又干净企理,台与台有距离适合倾计。

几中意有落地大玻璃既餐厅,空间感扩大十倍,
与旧时茶餐厅果种挤迫及热闹感,真系好大分别。

餐牌有好多唔同种类野食,望落价钱合理又几吸引。
我同朋友拣左黑松露带子意大利饭、牛油果酱大姑汉堡、
双重朱古力、黑糖珍珠鲜奶及朱古力心太软。

同朋友倾左阵计,主食同饮品一齐送到!!收工真系好肚饿。

整体上,餐厅服务有礼又后生,食物多选择,性价比高。
同朋友坐吹左个半钟计冇比人催,好舒适!