Brewed就在以前WHY50的旧址格局同以前大致相同 没有太大变动食物种类倒多了不少 小至pastries/ roll cake 甚或乎意粉等等都有 十分多元💁🏻‍♀️人流比起以前亦多了不少 平日午饭时间都是full house的最近Brewed有了新menu 同朋友趁住lunch time去试Set Lunch Menu仲包埋饮品 又或者可以加钱转其他饮品都可以.🔸蟹肉他他配松叶蟹味噌甲罗烧 $158🔸Cafe竟然有他他食 几惊喜的👅他他内含蟹肉丝 青瓜粒 同芒果粒上面仲放了甲罗烧 挺吸引的 食落鲜甜我地将一半味噌甲罗烧加入他他 连埋柚子汁捞匀食 酸甜开胃但呢道菜并无配任何sourdough 就咁食个他他做午餐真系未必够饱.🔸北非香辣蕃茄焗蛋配酸种包 (二人份) $88🔸系香港甚少cafe会有Shakshuka食所以同朋友见到brewed有即刻十分心动想一试!😚蕃茄 香辣肉酱 同蔬菜 中间仲放有一粒流心蛋 配上sourdough食挺滋味的但觉得调味方面浓啲辣啲会更加惹味🌶二人份的份量偏少 不太饱呀 感觉一个人食会更开心 或者可能要点四人份先够🤭🔸Earl Grey Latte (+$
Brewed就在以前WHY50的旧址
格局同以前大致相同 没有太大变动