2018-02-10 119 浏览
主题party room越出越多星期二就同朋友去试左呢间主打泰国菜既party room。门口坐位好有特色啊~不过今晚太冻啦同埋book左party room~唯有等下次热d既时候再黎坐出面啦~餐厅隔离就有楼梯转上今晚既主场啦~个场够晒阔落~有麻雀机~PS4~赛车game仲有部好怀旧既街机(有泡泡龙打啊~)啱晒成班男仔啦~仲有K room可以俾我呢d咪霸过下瘾讲完今晚既主场,再黎讲下今晚既第二主角-野食~个小食炸银鱼好好食啊~够晒香口海南鸡,小妹只食炸同焗既鸡~所以今晚冇试呢款~但朋友食完话好好味~后尾听餐厅员工讲返先知原来佢地餐厅既主打都系鸡~烧海虾,虾肉唔‘梅’加埋个汁烧鸡翼~泰式青芒生鱼啊~极力推介事关除左吸晴之外仲好好食啊~鱼肉唔‘鞋’鱼皮又炸到脆卜卜,再配埋个辣度十足既青芒沙津~一次满足你三个愿望,钟意食辣既绝对可以一试啊~食完个鱼~再黎试个蟹,个咖哩加埋d蒜蓉包同泰式薄饼一齐食~再加埋d蟹肉~冇得输啊~可以一边食一边玩~下次要带埋屋企d小朋友黎一齐癫下先
主题party room越出越多
星期二就同朋友去试左呢间主打泰国菜既party room。

)啱晒成班男仔啦~

仲有K room可以俾我呢d咪霸过下瘾

餐前小食

海南鸡

烧海虾,虾肉唔‘梅’加埋个汁

烧海虾

烧鸡翼~