2011-02-13 655 浏览
一个叫做几出名ge食肆, 不过就嘈D, 可能因为室内大排档啦~!呢度有D菜式, 几fusion, 而且唔差,今次一行四人叫左五个小菜, 几碗饭, 一支啤酒埋单$560东宝饮酒出名唔系用杯, 系用战斗碗, 名符其实唔怕你劈!! XDD醉竹丝鸡锅, 汤滚落鸡, 鸡好滑, 药材味及酒味几适中用鸡锅汤底煮粉丝后, 加D花雕酒落去, 当你啜粉丝时, 果一度花雕ge香气会一路索入去, 感觉好香好爽!! 一定要试!!!赖尿虾肉炒蛋白配多士, gimmick野, 赖尿虾肉不太多, 反而蛋白炒得几好, 唔会太老, 牛油味偏重左, 但用黎达上多士食, 就好好味~!!冬荫功猪粉肠, 味道几得意, 冬荫功味十足, 唔系稀liu liu, 粉肠&脆肉瓜好食炒凉瓜, 好少可凉瓜炒得咁好食, 唔会好苦, 应该系入货时拣过D凉瓜椒盐鲜鱿, 呢个真系渣到冇朋友, 又淋又唔够干身, no good!!! 系叫做用新油炸

呢度有D菜式, 几fusion, 而且唔差,
今次一行四人叫左五个小菜, 几碗饭, 一支啤酒
埋单$560
醉竹丝鸡锅
醉竹丝鸡锅, 汤滚落鸡, 鸡好滑, 药材味及酒味几适中
赖尿虾肉炒蛋白配多士
冬荫功猪粉肠