2022-06-28
呢间舖头我已经前前后后帮衬左应该有8次🤣因为真系气氛又好,野食又平🍹同一班朋友嗌啲小食cocktail倾偈考流。今次就拣左indoor位,主要过黎试试呢到既晚餐,叹下呢到既vibe🥂一入嚟就见到有一大个screen同live band既set up🥁。🐒炸鱿鱼圈💰$140一开始以为系同出面一样系好似洋葱圈咁,但黎到有惊喜🤩佢系真材实料既炸鱿鱼片🦑,配埋甜酸酱同他他酱食,系配酒首选!。🐒意式忌廉薯仔球💰$135另外成日听人地食Gnocchi🥔但今日先第一次试,原来系薯仔形状既意粉,一粒粒好chewy,同我expect既一样,芝士味浓郁,所以会偏咸🧀。🐒烤鸡肉粒💰$205呢个个中文译名系唔同🤣佢系2件大鸡胸🐔调味系好似印度既masala chicken 咁,十分惹味😋另外会跟埋一碟Garlic naan🫓一个价钱有2个享受。🐒朱古力布朗尼蛋糕💰$68之前都一定会嗌佢地既甜品🥰黎一个完满既结束,平时有食过tiramisu同apple crumble🍎今次就试埋佢个brownie😍暖暖哋嘅brownie配埋半溶既云呢拿雪糕🍦超级满足地完成呢餐晚餐👍🏼
🐒炸鱿鱼圈💰$140
🐒意式忌廉薯仔球💰$135