鸡皮 🐔❤️⭐️呢个鸡皮真系我食过最正嘅烧鸡皮!脆卜卜,好似薯片咁脆,而且好薄,薄到透光。有鸡皮独有嘅咸香油脂感,又唔会太油腻,我好怕多肥膏嘅鸡皮。佢仲洒咗啲椒盐,增加咗香味同层次感,我一个人可以食晒三串!🔥🤤盐烧三黄鸡腿肉 🍗🔥鸡腿肉外层用盐烧至金黄,皮系脆嘅,但唔会过焦。内层嘅鸡肉嫩滑多汁,咬第一啖已经系咁滴汁。鸡味浓郁之余又唔会太油腻,真系越简单越考功夫!💯🍋香草蒜蓉包 🥖🧄蒜蓉包都系我必点㗎❤️外层烧到金黄香脆,入面仲保留住少少柔软嘅口感,系层次感十足嘅质地!香草同蒜蓉嘅比例掌握得非常好,蒜蓉牛油味道超级浓郁。😋🍞胡麻酱稻庭冷乌冬 🍜🌿乌冬口感烟韧但唔会太实,配埋超级浓郁嘅胡麻酱,啲酱都好多,芝麻香味完全渗入面条度,每啖都非常浓香。再加上面头有蟹籽、蟹柳、中华沙律,真系好满足!🌟🍶蒜蓉烧广岛蚝(2只) 🦪🔥非常豪华!大大粒,蚝肉厚实得嚟一啲都唔腍,咬落去鲜甜又多肉。蒜蓉嘅香味好浓,但唔会掩盖蚝本身嘅鲜味,仲带少少烧烤嘅烟熏香🏆🐚豚肉节瓜波板糖 🐷🍡猪腩肉外层烧得微微焦香,唔会太腍但又保留节瓜嘅清甜同水份。咬落去猪腩肉同节瓜味完美融合🎨✨

鸡皮 🐔❤️⭐️

盐烧三黄鸡腿肉 🍗🔥