2022-09-28
有次我经过下径口村条路返屋企见到有间隐世餐馆好似价钱抵食仲好多选择。今日同开姊姊食饭所以牛扒专家试试。地点贪佢近显径邨😄就系对面下径口村间小菜馆行入去条巷到。店内感觉好有温馨田园的感觉,感觉好似野餐令人舒畅既感觉。重点最满意系店员姐姐真系服务得好用心!“ 独家秘制 手打牛肉汤” ⭐️⭐️⭐️⭐️- 独一无二既汤底系店长自创熬成,牛骨多重熬制清香鲜甜配上葱花同牛肉饼,相当有特色“”抺茶红豆奶 ” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️一字代表一切,正!“澳洲300日谷饲纯黑安格斯1吋厚切肉眼扒 $238”⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️精选推介- 讲明牛扒专家。当然牛扒绝对系失准,今期老板返货呢个黑安格斯口感肉嫩松化,加上餐厅煎得能完美锁住肉的鲜味,配搭开胃沙律菜,茄仔同外脆内软薯蓉,掂!碎牛带子鲜虾配沙律菜开胃又新鲜,好岩女士轻盈餐✨另外同大家分享一下‼️海胆迷生蚝迷注意‼️除左食靓牛扒,仲有精选空运限量海胆同生蚝供应!正呀😍今次揾食揾得好开心😸最爱发掘良心又美味既餐厅的我比我遇到佢,一定会回头食,因为见佢下午茶超抵食😸Dr.Cow牛扒专家 (大围)大围下径口村31号地下A号舖营业时间:下午2:00-晚上8:00
“ 独家秘制 手打牛肉汤” ⭐️⭐️⭐️⭐️
“”抺茶红豆奶 ” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
一字代表一切,正!
“澳洲300日谷饲纯黑安格斯1吋厚切肉眼扒 $238”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️精选推介
碎牛带子鲜虾配沙律菜
开胃又新鲜,好岩女士轻盈餐✨
另外同大家分享一下‼️海胆迷生蚝迷注意‼️
除左食靓牛扒,仲有精选空运限量海胆同生蚝供应!正呀😍
Dr.Cow牛扒专家 (大围)
大围下径口村31号地下A号舖
营业时间:下午2:00-晚上8:00