2019-05-30 46 浏览
第一次食呢间临记 ,就比佢嘅 menu吸引咗, 我就叫咗个化骨龙, 化骨龙呢个名一啲都唔简单 佢系贯穿咗佢最出名嘅四样嘢 ,包括::::: 猪软骨 ,炸素卷,墨鱼丸, 同埋瑞士鸡翼尖 . 成为39元 . 销售员就叫我, 再加多一元, 试下佢嘅, 咖哩汤底 。 呢个咖哩汤底 几香 我又再加多8元,食佢嘅好出名嘅酸斋,叫多杯冻柠乐, 成个车仔面, 总共吃了 63元。63元 对于我 呢个穷人嚟讲 一啲都唔算平, 我仲觉得有啲贵添 同系喺蓝田食 点解喺汇景花园可以有40元以内嘅车仔面, 仲要包嘢饮,而我上到嚟呢一个, 街坊区 德田商场,就要用63元食一碗车仔面呢 , 我就唔觉得特别有咩好食嘅地方 ,不思其咎。。特别好食?!??? 我又唔觉, 好多车仔面都畀佢出色 ,究竟佢点解可以收咗我63元??? 总括嚟讲呢个面不过不失,,唔算特别好食,但系都冇车仔面 𠮶平嘅感觉。。。哈哈!公平啲咁讲 服务人员 同埋食物 都可以ok 可以不妨一试!!!

特别好食?!???