2019-02-15 259 浏览
情人节正日又系商家赚钱嘅节日,包一包装就卖个好价钱,连粥店都推双双对对情人套餐同单身狗餐,不得不俾个赞商家嘅营商智慧!周围都贵,唯有拣间抵食少少嘅来个晚饭!呢个系不分昼夜同节日嘅全日餐,Set A至D任拣!情人节都系食得丰富啲,拣左个C餐(主食+小食+特饮)!主食一: 越式牛扒捞檬🍽牛扒煎得干身左啲,但味浓,捞檬有生菜垫底,再配个捞檬汁,感觉清新!主食二: 生熟牛肉河🍽一上枱,见到劲多汤覆盖住啲牛肉同粉,卖相一般!不过味道都唔错,粉嘅份量都足,饱肚之选!小食一: 牛肉虾片有好多配料系虾片面,好多层次,好有口感,建议加埋佢个汁,味道更佳!小食二: 炸春卷呢个炸得好脆口,上到枱热辣辣,但几油同啲馅料无咩味!麻麻地喔!再加两杯特饮(店家用纸饮管,赞👍🏻),都系$136免加一!虽然无格调同无仔细卖相,但系呢啲大时大节系坚抵!

主食一: 越式牛扒捞檬🍽

主食二: 生熟牛肉河🍽