朋友食过话正, 有北海道风味, 寻日去行SOGO, 所以特登走去一试去到个时约七点, 唔系甘多人, 所以两个人都可以坐四人叫左一个鱼汤粟米牛油拉面$60一个面豉汤拉面$48一只烤墨鱼$30一份鸡软骨$20 先来烤墨鱼及鸡软骨, 两样都好味, 而且价钱合理鱼汤牛油拉面, 鱼汤味一般, 唔突出, 但因为加左牛油的关系, 所以整体味道亦变得丰富左, 不过最差就系D面, 唔多似日本拉面, 反而似粗身既香港生面, 我老婆食到最后, 发觉碗底未食完既面仲系痴埋一旧, 未散开的.我食的是面豉汤拉面, 汤底唔够浓郁, 有三片厚身叉烧, 味道及咬口亦不错, 但我食第一块叉烧个时, 发觉肉中间系冻的由于我系对住厨房坐的, 所以可以睇到整个制作过程终于我见到, D叉烧放系面上面个时, 仲系一块块又硬又冻的肉, 难怪我食到系有少少冻啦, 呢度真系要扣分啰总体结论系, 一试无妨, 但无乜大惊喜
朋友食过话正, 有北海道风味,
寻日去行SOGO, 所以特登走去一试

去到个时约七点, 唔系甘多人, 所以两个人都可以坐四人

叫左一个鱼汤粟米牛油拉面$60
一个面豉汤拉面$48
一只烤墨鱼$30
一份鸡软骨$20

先来烤墨鱼及鸡软骨, 两样都好味, 而且价钱合理

由于我系对住厨房坐的, 所以可以睇到整个制作过程

总体结论系, 一试无妨, 但无乜大惊喜