2014-10-29
今日出粮大日子, 满心期待谂住食好野. 喺杂志见到呢间野好似几唔错咁, 一收工就去勒.虽然入口好难揾, 但入到去都几开扬下. 环境尚算不错.我地叫咗一个乌冬加一个set 包沙律, 汤, 西冷扒, 甜品. 首先第二样上的已经系甜品.沙律, 汤, 甜品 同乌冬都唔错. 个汤几足料, 系真系自家煮唔系开粉的. 乌冬都算弹牙.讲到块扒就一肚气. 足足等咗成个钟又吹咗两次先舍得上. 吹第一次时个waiter听完就冇咗回事, 揾第个再吹先话整紧. 而且当时成间野坐得三份一满. 块扒终于黎到, 点知块扒细到无朋友, 又难咬到橡胶咁.估计应该系吹第二次先临急省起整出黎. 呢块野真系屋企是但整都好食过佢.最后埋单要400几蚊, 建议大家如果有好多钱同时间, 仲有好大的气量就试下佢啦.
虽然入口好难揾, 但入到去都几开扬下. 环境尚算不错.