2023-04-30 436 浏览
见佢新开张谂住试下,一入到去餐厅,原全冇人理会我,见有位谂住坐,店员即刻走过黎同我讲张枱员工食饭要用,叫我同人搭枱,ok唔紧要,之后嗌左个口水鸡刀削面加15蚊要多个炸小云吞,刀削面汤底无味都算,仆你个乖个小云吞真系小到5毫子禁大啲馅我谂1毫子咁上下,我当场下左岀声,可能系我乡下仔见识小,食物质素好差,同价钱唔成正比,极度唔推荐大家去试,无谓嘥钱嘥时间见佢新开张谂住试下,嗌左个口水鸡刀削面加15蚊要多个炸小云吞,刀削面汤底无味都算,仆你个乖个小云吞真系小到5毫子禁大啲馅我谂1毫子咁上下,我当场下左岀声,可能系我乡下仔见识小,食物质素好差,同价钱唔成正比,极度唔推荐大家去试,无谓嘥钱嘥时间